بهترین مزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی

بهترین مزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی

طرز تهیه پاستیل زنجبیلی خوشمزه خانگی

دستور  تهیه  پاستیل زنجبیلی :
یکی از خوشمزه ترین مزه های پاستیل خانگی پاستیل زنجبیلی است که اگر علاقه به مزه تند داشته باشید بدون شک عاشق آن می شوید پس با کوک کوک همراه باشید تا دستور تهیه آن را به شما آموزش دهیم.
  
مواد لازم پاستیل زنجبیلی :
زنجبیل ۲۵۰ گرم
شکر ۱ سوم پیمانه
نشاسته ۱ سوم پیمانه
ژلاتین ۲ ق غ
عسل ۱ سوم پیمانه
آب ۱ پیمانه میتونین به جای شکر نصف پیمانه عسل جایگزین کنین تا کاملا با عسل درست شود
طرز تهیه  پاستیل زنجبیلی :
زنجبیل رو شسته پوست گرفته خرد کرده به همراه اب کاملا پخته
چون خیلی تیز میشود بهتره که یکبار اب زنجبیل رو خالی کرده دوباره بجوشونید هرچقدر تکرار کنید تلخیش کمتر خواصش کمتر خواهد شد این گزینه به دائقه خودتون بستگی دارد
من یکبار آب زنجبیل رو خالی میکنم که اون اب هم نگه میدارم و داخل استاکها پخت گوشتها و مرینت کردن‌گوشتها ازش استفاده میکنم
زنجبیل تلخی گیری شده را  سپس له کرده همه مواد را افزوده ۷ دیقه هم زده تا غلیظ شود  سپس داخل یک ظرف سلفون کشیده ملات رو ریخته و پخش میکنیم ۱ ساعت در دمای محیط استراحت داده سپس برش  زده و تمام  حتما در ارد بغلطونین که چسبندگی نداشته باشد من داخل شکر ریز هم میزنم که کمی شیرینتر بشه
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد