-
طرز تهیه شله مشهدی خوشمزه و اصیل
سهشنبه 30 دی 1399 15:55
شله مشهدی چیست آش شُله مشهدی را تقریبا می توان معروف و محبوب ترین آش مشهد و خراسان رضوی نامید. برای آشنایی با این آش جذاب و خوشمزه ابتدا بهتر است با کلمه شُلِه آشنا شویم. در فرهنگ ناظم الاطباء و لغت نامه دهخدا کلمه شُله این چنین تعریف شده است : «نوعی از غذا که برنج را در آبگوشت به طور هریسه (هلیم) می پزند که ناواقفان...
-
طرز تهیه 2 نوع شیرینی خوشمزه
چهارشنبه 3 دی 1399 14:17
مواد لازم برای گز : شکر : 250 گرم گلوگز مایع:375 گرم سفیده تخم مرغ : 5 عدد گلاب مرغوب : 3 تا 4 ق غ مفز دلخواه پسته ، بادام و یا فندق : 100 تا 150 گرم آب : 3/4 پیمانه آرد سفید : مقداری طرز تهیه گز لقمه ای: ابتدا مغزیجات مورد نظرتان را بر روی حرارت ، بدون روغن ،کمی تفت دهید تا برشته شوند و از خامی در بیایند. در یک...
-
غذاهای خوشمزه با سویا
شنبه 10 آبان 1399 08:32
طرز تهیه چند غذای خوشمزه با سویا سویا به عنوان یکی از دانههای خوراکی خواص و مزایای شگفتانگیزی برای پوست، مو و سلامتی دارد.در آشپزخونه با این خوراکی خوشطعم و لذیذ میتوان انواع غذاها را طبخ کرد. در این مطلب از انگیزه قرار است با طرز تهیه انواع غذا با سویا آشنا شوید و بتوانید انواع غذا با سویا را به راحتی در منزل خود...
-
“کشک بادمجان”
پنجشنبه 1 آبان 1399 11:10
طرزتهیه کشک بادمجان ویژه کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد. روش پخت غذاهای سنتی و ایرانی - کشک بادمجان مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine} بادمجان قلمی / یک کیلو / کشک / 200 تا 250 گرم / پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری / سیر...
-
“کشک بادمجان”
پنجشنبه 1 آبان 1399 11:10
طرزتهیه کشک بادمجان ویژه کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد. روش پخت غذاهای سنتی و ایرانی - کشک بادمجان مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine} بادمجان قلمی / یک کیلو / کشک / 200 تا 250 گرم / پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری / سیر...
-
آموزش کامل و ساده پخت “نان بربری” در منزل
یکشنبه 27 مهر 1399 09:14
پخت “نان بربری” در منزل “نان بربری” از جمله نانهایی است که میان ما ایرانیها طرفدار زیادی دارد و بخصوص به همراه پنیر تبریز یک صبحانه جانانه خواهد شد. نان بربری برای برخی از خانواده ها جزو اصلی ترین پایه های صبحانه هر روز می باشد که واقعا مصرف این نان خوشمزه و مقوی در کنار صبحانه هم از انرژی زیادی برخوردار است و هم می...
-
طرز تهیه پاستیل زنجبیلی خوشمزه خانگی
یکشنبه 13 مهر 1399 09:54
دستور تهیه پاستیل زنجبیلی : یکی از خوشمزه ترین مزه های پاستیل خانگی پاستیل زنجبیلی است که اگر علاقه به مزه تند داشته باشید بدون شک عاشق آن می شوید پس با کوک کوک همراه باشید تا دستور تهیه آن را به شما آموزش دهیم. مواد لازم پاستیل زنجبیلی : زنجبیل ۲۵۰ گرم شکر ۱ سوم پیمانه نشاسته ۱ سوم پیمانه ژلاتین ۲ ق غ عسل ۱ سوم...
-
دستور تهیه اکبر جوجه اصل مازندران
سهشنبه 8 مهر 1399 09:33
اکبر جوجه یک طعم متفاوت نسبت به همه ی جوجه ها دارد که به جرات می توان گفت این غذا بسیار لذیذ می باشد اما به شرطی که اصولی و طبق دستور پخت حرفه ای طبخ شود. ما را در ادامه این مطلب از بخش آشپزی مجله اینترنتی نمناک همراهی کنید تا طرز پخت اکبر جوجه را برای شما بیان کنیم : مواد لازم اکبرجوجه جوجه ی مرغ :یک کیلوگرم رب...
-
طرز تهیه خورش کرفس
دوشنبه 23 تیر 1399 18:32
مواد لازم برای تهیه خورش کرفس کرفس خرد شده 200 گرم سبزی قورمه سبزی 50 گرم گوشت گوسفندی خرد شده 200 گرم پیازنگینی خردشده 1 عدد نعنا خشک 1 ق غ رب گوجه فرنگی 2 ق غ آبغوره 1/2 پیمانه نمک ، فلفل و زرد چوبه به میزان کافی روغن مایع به میزان لازم طرز تهیه خورش کرفس: در یک قابلمه مقداری روغن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا...
-
پیراشکی سیب
دوشنبه 9 تیر 1399 14:00
مواد لازم : (برای عمل آوردن خمیر مایه) شیر ولرم ۱/۴ لیوان شکر ۱ق چ خمیر مایه فوری ۱ ق چ (برای خمیر) تخم مرغ ۱عدد وانیل نوک ق چ نمک ۱/۴ ق چ رنده پوست لیمو مقداری شکر قهوه ای ۱۵ گرم روغن مایع ۳ ق غ آرد حدود ۳۵۰ گرم . (برای مواد میانی پیراشکی) سیب حدود ۵۰۰ گرم یا ۳ عدد سیب نسبتا بزرگ آبلیمو مقداری آب ۱/۴ لیوان شکر قهوه...
-
طرزتهیه سوپ شیر
شنبه 17 خرداد 1399 22:08
مواد لازم برای سوپ شیر سینه مرغ متوسط 2 عدد جو پرک 200 گرم (2 پیمانه) قارچ 500 گرم هویج متوسط 3 عدد شیر 1 لیتر نمک 3 قاشق چایخوری زردچوبه 2 قاشق چایخوری پیاز درشت 2 عدد طرزتهیه سوپ شیر: مرحله اول: ابتدا پیاز را خرد کنید و آن را در قابلمه کمی تفت بدهید تا نرم شود. سپس کمی زردچوبه به آن بزنید. سینه مرغ را با مقداری آب...
-
غذاهای سنتی تبریز، ازانواع آش تا کوفته
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399 22:32
طرز تهیه کوفته تبریزی: مرحله اول: ابتدا برای تهیه سس کوفته درون قابلمه آب، پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، کمی ادویه، دارچین، زعفران، گل سرخ، کمی مرزه و تره خرد شده بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید. مرحله دوم: لپه ها را از شب قبل خیس دهید، لپه ها را بپزید و با آب سرد آبکشی کنید. برنج را نیز بپزید و آبکشی...
-
غذاهای سنتی تبریز، ازانواع آش تا کوفته
چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399 22:32
طرز تهیه کوفته تبریزی: مرحله اول: ابتدا برای تهیه سس کوفته درون قابلمه آب، پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، کمی ادویه، دارچین، زعفران، گل سرخ، کمی مرزه و تره خرد شده بریزید و بگذارید جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید. مرحله دوم: لپه ها را از شب قبل خیس دهید، لپه ها را بپزید و با آب سرد آبکشی کنید. برنج را نیز بپزید و آبکشی...
-
عطر فوق العاده “مارمالاد هلو” با این طرز تهیه
پنجشنبه 25 اردیبهشت 1399 12:30
مواد لازم برای مارمالاد خوشمزه هلو: هلو : 4 کیلوگرم شکر:1 کیلوگرم ژلاتین:2 تا 3 ورق آبلیمو :نصف استکان طرز تهیه مارمالاد هلو: ابتدا هلوها را بشویید و نصف کنید تا هسته وسط آن گرفته شود. بعد آنها را داخل غذاساز له میکنیم .بعد داخل یک قابلمه لعابی میریزیم و با شکر مخلوط میکنیم و در یخچال قرار می دهیم تا 2 الی 3 ساعت در...
-
طرز تهیه کامل “ته چین مرغ” خوشمزه و پرطرفدار
پنجشنبه 28 فروردین 1399 09:58
مواد لازم ته چین مرغ مرغ کامل پاک کرده: 1 و نیم کیلو (سینه مرغ 1 کیلو) پیاز متوسط: 1 عدد برنج: 1 کیلو ماست کیسه ای ترش: 850 گرم زرده تخم مرغ: 6 تا 7 عدد زعفران سائیده: 1 ق چ کره: 100 گرم روغن مایع: 1/2 پیمانه زرشک: 100 گرم شکر: 2 ق سوپخوری نمک: به میزان لازم خلال پسته: به میزان لازم شیوه پخت ته چین مرغ طرز تهیه ته چین...
-
طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی
شنبه 3 اسفند 1398 14:42
برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟ استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند. ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان...
-
چگونه ماشین لباسشویی را جرم گیری و تمیز کنیم؟
سهشنبه 29 بهمن 1398 17:53
ماشین لباسشویی یکی از مهم ترین لوازم منزل به حساب می آید که باید به خوبی از آن مراقبت کرد. یکی از نکات مراقبت از ماشین لباسشویی تمیز نگه داشتن و شستن ماشین لباسشویی است. متاسفانه بسیاری مردم فکر میکنند که چون لباسشویی خود وسیله شستشو است لذا همیشه تمیز و فاقد میکروب خواهد بود و نیازی به تمیز کردن و شستن ندارد. در حالی...
-
طرز تهیه “دلمه برگ مو” غذای پرطرفدار ترکی+ طرز تهیه برگر سویا
شنبه 26 بهمن 1398 23:15
دُلْمه خوراکی در خاورمیانه و مناطق اطراف آن مانند بالکان، قفقاز، روسیه و آسیای مرکزی است. دلمه کلمهای ترکی به معنی «پُرشده»است. دلمه را میتوان با برگ انگور (متداولترین آن) فلفل دلمه، کدو گوجه فرنگی و بادمجان درست کرد. در سال 2017 جمهوری آذربایجان دلمه را در فهرست میراث فرهنگی ناملموس یونسکو به ثبت رساند مواد لازه...
-
طرز تهیه 3 مدل باقالی پلو+ سالاد سزار
یکشنبه 20 بهمن 1398 12:44
امروز قصد داریم انواع مختلف باقالی پلو رو به شما دوستان آموزش دهیم ، با توجه به اینکه این غذا جز غذاهای مجلسی می باشد و برای پذیرایی از مهمانان بسیار عالی می باشد. ابتدا خواص باقالی پلو را بیان میکنم تا بیشتر ترغیب به استفاده از آن شود. خواص باقلی پلو : باقالی پلو، محبوب ایرانیان است. ترکیب جادویی برنج، باقالی، شوید و...
-
نحوه درست کردن “شیرینی میکادو” با طعم عالی و بی نظیر
شنبه 28 دی 1398 10:03
مواد لازم برای شیرینی میکادو پودر قند :1 پیمانه روغن جامد :1 و 4/1 پیمانه آرد نخود :3/2 پیمانه آرد سفید :3/1 پیمانه پودر کاکائو :1 قاشق چایخوری دارچین :1 قاشق چایخوری شکلات قهوه ای یا سفید :50 گرم طرز تهیه شیرینی میکادو ابتدا آرد سفید و آرد نخود ر ا با یکدیگر ترکیب کرده و با هم روی حرارت بو داده تا رنگ آن شکلاتی شود...
-
طرز تهیه ۷ نوع ساندویچ سبزیجات
یکشنبه 15 دی 1398 16:51
۱. ساندویچ سبزیجات با سس مایونز مواد لازم (برای ۲ نفر) نان تست ۴ عدد کره ۱/۲ قاشق غذاخوری سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری فلفل ۱/۴ قاشق چایخوری آبلیمو و نمک به مقدار کافی فلفل قرمز (اختیاری) به مقدار دلخواه سیر ۱ حبه پودر خردل ۱/۴ قاشق چایخوری پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ فلفل سبز خرد شده ۱ عدد کلم یا کاهوی خرد شده ۱/۴ پیمانه...
-
طرز تهیه قیمه نثار قزوینی مجلسی
پنجشنبه 21 آذر 1398 14:50
قیمه نثار از لذیذ ترین و اصیل ترین غذاهای شهر قزوین به شمار می آید . این غذای مجلسی طعم خوشمزه ای دارد و همچنین بسیار خوش عطر و بو است. هم به لحاظ زیبایی ظاهری چشم نواز است و هم طعم به یاد ماندنی و مطبوع آن از ذهن خارج نمی گردد . در اصل این غذا از برنج و گوشت گوسفندی اعلاء و خلال بادام و پسته و پیازداغ درست میشود....